Kajak šola


Popestrite vaše počitnice s kajakaštvom na najlepši Slovenski reki, Smaragdni Soči. Nudimo vrhunsko kajak šolo tako za začetnike kot za izkušene, ter tudi spust z odprtim kajakom – sit on top – za tiste, ki si želijo zgolj enostavnega doživetja kajakaštva. Spoznajte najlepši šport pod budnim očesom naših izkušenih inštruktorjev. Kajak šola na Soči vas bo navdušila nad tem športom!

KAJAK ŠOLA

Zaradi svoje raznolikosti je Soča pravi raj za kajakaše: pri vsakem vodostaju nudi vse težavnostne stopnje. Naši odlični inštruktorji vas bodo udobno opremili ter vam na zanimiv način podali kar največ znanja. Izbirate lahko med enodnevnimi in večdnevnimi šolami različnih težavnostnih stopenj.

KJE: reka Soča, Koritnica
DOLŽINA: odvisna od predznanja gostov
TRAJANJE: na vodi 2 uri , skupaj 3 ure / dan
TEŽAVNOST: prilagojena posameznikom, delitev v homogene skupine
CENA: 85€ – 90€ /  dan
PRIMERNO: za starejše od 12 let
POGOJ: znanje plavanja

 

KDAJ: vsak dan med 15.3. in 31.10.
TERMINI: vsak dan dopoldan in popoldan
ZBORNO MESTO: pisarna Soča Splash na naslovu Rupa 14a v centru Bovca
KAJ POTREBUJEM: kopalke, brisačo

PROGRAM:

Zbrali se bomo v naši pisarni v centru Bovca, kjer boste spoznali našo ekipo, s katero boste preživeli nepozaben dan na reki Soči.
Od tam nas bodo naši vozniki zapeljali najprej do baze z opremo, kjer vas bodo vodniki udobno in varno opremili. Prejeli boste neoprenske čevlje, neoprensko obleko, rešilni jopič, kajakaško krovnico, čelado in anorak.

Sledi 10 minutna vožnja do naše vstopne točke točke, kjer se bomo preoblekli. Naša suha oblačila bomo pustili v kombijih, ki nas bodo pričakali na izstopnem mestu.

Preden bomo zaveslali po Soči, vas bodo vodniki naučili vse potrebno o varnosti na reki, o pravilnem veslanju in o samem poteku spusta.
Ko boste prejeli vse potrebno znanje, se bomo podali na valove Soče. Na poti se bomo tudi večkrat ustavili v čudovitih tolmunih, kjer boste lahko plavali ali skakali v vodo.

Na cilju nas bodo pričakali kombiji in nas po preoblačenju zapeljali nazaj do naše pisarne.