Escape Room Bovec

Escape Room Bovec


Escape room ali soba pobega je unikatno, izvirno in nadvse zabavno doživetje za vse, ki imajo v sebi pravo raziskovalno žilico. Prav tako je ta oblika zabave odlična odločitev v primeru deževnih dni, ko so ostale aktivnosti v naravi omejene. Cilj igre je pobeg iz zaklenjene sobe. Si upate?
Escape room Soča Splash je zgrajen na temo zapora. Vsebuje 3 sobe, iz katerih mora igralec s pomočjo namigov pravočasno najti rešitev na prostost. Igra se prične v ječi, v katero vas je zaprl načelnik narodne milice, da preveri, ali ste vi pred leti okradli vaško banko. Od preostalih zapornikov ste slišali, da obstaja pot na prostost, ki pa je zaradi varnosti izjemno dobro skrita. Na voljo imate eno uro časa da najdete izhod. Vse sobe so polne zanimivih ugank, ključavnic, skritih predmetov, ki vas lahko z logičnim razmišljanjem in iznajdljivostjo privedejo do izhoda. Ali ste pripravljeni na preizkušnjo?

Zaupajte svojemu instinktu in sledite našim namigom!

KJE: pisarna Soča Splash, Trg golobarskih žrtev 21 v centru Bovca
TRAJANJE: 1 ura
CENA: 60€ za  2 osebi
15€ vsaka naslednja oseba (do 6 oseb)
PRIMERNO: 6 let ali več
KDAJ: vsak dan
TERMINI: po dogovoru
PARKIRANJE: pisarna se nahaja v centru Bovca , kjer je parkiranje omejeno na 1 uro. Predlagamo parkiranje na javnih parkiriščih v bližini