Celodnevni rafting s piknikom


Vaš obisk Bovca ne bo popoln brez spusta z raftom po smaragdni reki. Soča nudi zabavo za vse generacije z različno težkimi odseki. Izbirite Celodnevni rafting s piknikom, ter preveslajte vse raft odseke zgornjega Posočja.

CELODNEVNI RAFTING S PIKNIKOM

Za rafting navdušence, ki si želijo spoznati tudi skrivnostne kotičke Zgornjega toka Soče, je ta tura idealna izbira. Na rafte bomo sedli pod sotesko Kršovec in zaveslali v čudovite in mirne dele smaragdne Soče. Začetni del našega izleta bo nezahteven, zelo razgleden in poln zanimivih izzivov in iger.

Ustavili se bomo na eni od čudovitih plaž, ter se okrepčali z lokalnim Bovškim sirom, narezki in brezalkoholno pijačo.

Kmalu po tem, ko bomo odrinili iz naše plaže, pa bomo prispeli na našo drugo polovico izleta, ki je tudi štart klasičnega poldnevnega rafta. Sledi torej zahtevnejši del poln adrenalina in zabave. Doživite Sočo v vsej svoji lepoti!

KJE: Kršovec – Trnovo ob Soči
DOLŽINA: 18 KM
TRAJANJE: 5,5 ure
TEŽAVNOST: 1-4 (lestvica 1-6)
CENA: 120€ – 130€
PRIMERNO: za vse, tudi začetnike in otroke.
POGOJ: znanje plavanja, dovolj visok vodostaj Soče v zgornjem delu Soče

 

KDAJ: 15.3.- 30.6. in 1.9.-31.10.
TERMINI: vsak dan dopoldan
ZBORNO MESTO: pisarna Soča Splash na naslovu Rupa 14a v centru Bovca.
KAJ POTREBUJEM: kopalke, brisača

PROGRAM:

Zbrali se bomo v naši pisarni v centru Bovca, kjer boste spoznali našo ekipo, s katero boste preživeli naslednjih nekaj nepozabnih ur na reki Soči.
Od tam nas bodo naši vozniki zapeljali najprej do baze z opremo, kjer vas bodo vodniki udobno in varno opremili. Prejeli boste neoprenske čevlje, neoprensko obleko, rešilni jopič, čelado in anorak.

Sledi 15 minutna vožnja do naše vstopne točke točke, kjer se bomo preoblekli. Naša suha oblačila bomo pustili v kombijih, ki nas bodo pričakali na izstopnem mestu.

Preden bomo zaveslali po Soči, vas bodo vodniki naučili vse potrebno o varnosti na reki, o pravilnem veslanju in o samem poteku spusta.
Ko boste prejeli vse potrebno znanje o raftingu na divji vodi, se bomo podali na valove Soče. Na poti se bomo tudi večkrat ustavili v čudoviti tolmunih, kjer boste lahko plavali ali skakali v vodo.

Na cilju nas bodo pričakali kombiji in nas po preoblačenju zapeljali nazaj do naše pisarne.