Družinski rafting


Vaš obisk Bovca ne bo popoln brez spusta z raftom po smaragdni reki. Družinski rafting je idealno doživetje, za družine z majhnimi otroci. Soča nudi zabavo za vse generacije!

Družinski rafting

Za družine z najmlajšimi člani, otroške skupine in seniorje smo pripravili turo, ki vas bo popeljala po mirnejših delih Soče, kjer boste preživeli čudovit dan na valovih Soče. Med spustom nas bo ves čas spremljala čudovita panorama, izlet pa si bomo popestrili z zanimivimi igrami in se zasidarli na najlepši plaži Soče.

KJE: Čezsoča – Srpenica
DOLŽINA: 5 KM
TRAJANJE: na vodi 1.5 ure , skupaj 2.5 ure
TEŽAVNOST: 1 – 2 (lestvica 1-6)
CENA: 60€ – 65€
PRIMERNO: za starejše od 5 let

 

KDAJ: vsak dan med 15.3. in 31.10.
TERMINI: vsak dan dopoldan in popoldan
ZBORNO MESTO: pisarna Soča Splash na naslovu Rupa 14a v centru Bovca.
KAJ POTREBUJEM: kopalke, brisača

PROGRAM:

Zbrali se bomo v naši pisarni v centru Bovca, kjer boste spoznali našo ekipo, s katero boste preživeli naslednjih nekaj nepozabnih ur na reki Soči.
Od tam nas bodo naši vozniki zapeljali najprej do baze z opremo, kjer vas bodo vodniki udobno in varno opremili. Prejeli boste neoprenske čevlje, neoprensko obleko, rešilni jopič, čelado in anorak.

Sledi 15 minutna vožnja do naše vstopne točke točke, kjer se bomo preoblekli. Naša suha oblačila bomo pustili v kombijih, ki nas bodo pričakali na izstopnem mestu.

Preden bomo zaveslali po Soči, vas bodo vodniki naučili vse potrebno o varnosti na reki, o pravilnem veslanju in o samem poteku spusta.
Ko boste prejeli vse potrebno znanje o raftingu na divji vodi, se bomo podali na valove Soče. Na poti se bomo tudi večkrat ustavili v čudoviti tolmunih, kjer boste lahko plavali ali skakali v vodo.

Na cilju nas bodo pričakali kombiji in nas po preoblačenju zapeljali nazaj do naše pisarne.