Spust z odprtim kajakom (sit on top)
Rezerviraj si svoj termin

SPUST Z ODPRTIM KAJAKOM – SIT ON TOP

Sit on top kajak od vas ne zahteva predhodnega znanja in je zaradi svoje oblike dokaj enostavno vodljiv in omogoča prosto gibanje- brez uporabe krovnice. Spust z odprtim kajakom je idealna izbira za tiste, ki se ne želijo posvetiti učenju pravilne tehnike v kajakaški šoli, ampak si zgolj želijo kajakaškega doživetja po zabavnih brzicah polnih adrenalina.

KJE: Čezsoča- Srpenica
DOLŽINA: 5 KM
TRAJANJE: na vodi 1.5 ure , skupaj 2.5 ure
TEŽAVNOST: 1 – 2 (lestvica 1-6)
CENA: 55€ – 58€
PRIMERNO: za starejše od 10 let.
POGOJ: znanje plavanja

 

KDAJ: vsak dan med 15.3. in 31.10.
TERMINI: vsak dan dopoldan in popoldan
ZBORNO MESTO: pisarna Soča Splash na naslovu Trg golobarskih žrtev 21. Zbor je 15 minut pred dogovorjenim terminom.
PARKIRANJE: pisarna se nahaja v centru Bovca , kjer je parkiranje omejeno na 1 uro. Predlagamo parkiranje na javnih parkiriščih v bližini.
KAJ POTREBUJEM: kopalke, brisačo

PROGRAM:

Zbrali se bomo v naši pisarni v centru Bovca, kjer boste spoznali našo ekipo, s katero boste preživeli nepozaben dan na reki Soči.
Od tam nas bodo naši vozniki zapeljali najprej do baze z opremo, kjer vas bodo vodniki udobno in varno opremili. Prejeli boste neoprenske čevlje, neoprensko obleko, rešilni jopič, kajakaško krovnico, čelado in anorak.

Sledi 10 minutna vožnja do naše vstopne točke točke, kjer se bomo preoblekli. Naša suha oblačila bomo pustili v kombijih, ki nas bodo pričakali na izstopnem mestu.
Preden bomo zaveslali po Soči, vas bodo vodniki naučili vse potrebno o varnosti na reki, o pravilnem veslanju in o samem poteku spusta.
Ko boste prejeli vse potrebno znanje, se bomo podali na valove Soče. Na poti se bomo tudi večkrat ustavili v čudovitih tolmunih, kjer boste lahko plavali ali skakali v vodo.
Na cilju nas bodo pričakali kombiji in nas po preoblačenju zapeljali nazaj do naše pisarne.
Rezerviraj si svoj termin