Mini Rafting

Mini rafting

Rezerviraj si svoj termin

Vaš obisk Bovca ne bo popoln brez spusta z raftom po smaragdni reki. Soča nudi zabavo za vse generacije z različno težkimi odseki. Izbiramo lahko med odseki primernimi za družine z majhnimi otroci, kot tudi za adrenalinske navdušence.

Mini rafting je idealen za tiste, ki si želijo privatne rafting ture, na manjšem raftu za do 3 osebe. Možen je spust 2 oseb z vodnikom po najatraktivnejšem delu Soče, med Srpenico in Trnovim ob Soči.

V kolikor pa bi želeli biti na mini raftu popolnoma sami, pa vas bo vodnik spremljal in vodil s kajakom, na raftu pa ste lahko v tem primeru tudi do 3 osebe. Ta tura pa poteka v zgornjem delu reke Soče, kjer vas ves čas spremlja čudovita panorama, izlet pa si bomo popestrili z zanimivimi igrami in se zasidarli na najlepši plaži Soče.

KJE:  Srpenica – Trnovo ali Kršovec- Čezsoča
DOLŽINA: 7 KM
TRAJANJE: na vodi 1.5 ure , skupaj 2.5 ure
TEŽAVNOST: 2 – 4 (lestvica 1-6)
CENA: 70€
PRIMERNO: za starejše od 4 let

 

KDAJ: vsak dan med 15.3. in 31.10.
TERMINI: vsak dan dopoldan in popoldan . Zbor je 15 minut pred dogovorjenim terminom.
ZBORNO MESTO: pisarna Soča Splash na naslovu Trg golobarskih žrtev 21 v centru Bovca.
PARKIRANJE: pisarna se nahaja v centru Bovca , kjer je parkiranje omejeno na 1 uro. Predlagamo parkiranje na javnih parkiriščih v bližini.
KAJ POTREBUJEM: kopalke, brisača

PROGRAM:

Zbrali se bomo v naši pisarni v centru Bovca, kjer boste spoznali našo ekipo, s katero boste preživeli naslednjih nekaj nepozabnih ur na reki Soči.
Od tam nas bodo naši vozniki zapeljali najprej do baze z opremo, kjer vas bodo vodniki udobno in varno opremili. Prejeli boste neoprenske čevlje, neoprensko obleko, rešilni jopič, čelado in anorak.
Sledi 15 minutna vožnja do naše vstopne točke točke, kjer se bomo preoblekli. Naša suha oblačila bomo pustili v kombijih, ki nas bodo pričakali na izstopnem mestu.
Preden bomo zaveslali po Soči, vas bodo vodniki naučili vse potrebno o varnosti na reki, o pravilnem veslanju in o samem poteku spusta.
Ko boste prejeli vse potrebno znanje o raftingu na divji vodi, se bomo podali na valove Soče. Na poti se bomo tudi večkrat ustavili v čudoviti tolmunih, kjer boste lahko plavali ali skakali v vodo.
Na cilju nas bodo pričakali kombiji in nas po preoblačenju zapeljali nazaj do naše pisarne.

Rezerviraj si svoj termin